Schrijf u direct in voor deze cursus

Bedrijfshulpverlening (basis) icm e-learning

Doel

Tijdens de cursus bedrijfshulpverlenging (Basis) wordt je als bhv’er opgeleid om in geval van nood de werknemers en klanten in veiligheid te brengen. Na deze cursus weet je hoe je mensen uit een brandend gebouw moet krijgen en hoe je bij een ongeval eerste hulp moet verlenen. Een bhv’er kan bijvoorbeeld mensen reanimeren en verbanden aanleggen.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor iedereen die bij calamiteiten adequaat moet kunnen optreden en die nog niet eerder een opleiding heeft gevolgd voor bhv’er. Deze cursus is speciaal gericht op medewerkers uit de groenvoorziening.

Leerdoelen
  • Het alarmeren van BHV en algemene hulpverleningsregels;
  • Het verzorgen van uitwendige wonden;
  • Weten hoe te reanimeren en het gebruiken van de AED;
  • Weten hoe te handelen bij brand.
Cursusprogramma

e-learning

Tijdens de cursus wordt er onderscheid gemaakt tussen de theorie en de praktijk. Bij het theoretische gedeelte leert de cursist kennis over bepaalde situaties en hoe hij daarop moet reageren. De cursist leest informatie over bijvoorbeeld hoe hij moet reanimeren en hoe hij daarbij juist moet handelen.

Daarnaast zal in het praktische gedeelte het ook daadwerkelijk geoefend worden. De volgende onderwerpen worden behandeld; Basis levensreddende handelingen/EHBO/Ontruiming en evacuatie/Basis brandbestrijding en blusmaterialen.

Dag 2

Op de 2e cursusdag doet de cursist meteen examen op basis van multiple-choice vragen. In de ochtend examen voor basis levensreddende handelingen en EHBO en aan het einde van de cursusdag Brandbestrijding en ontruiming.

Certificaat

Deze cursus wordt afgesloten met een erkend examen. De cursist ontvangt een certificaat.

Cursusduur en kosten

Datum:     Open inschrijving
Duur:         2 dagdelen (1 dag) icm e-learning (ongeveer 5 uur)
Kosten:     € 295,00 excl. 21% BTW

Cursuslocatie

Groene Veluwe
Tongerenseweg 116
8162 PP Epe

Incompany/Maatwerk

Bij groepen is het ook mogelijk om deze cursus op locatie te geven (incompany). Tevens kan deze cursus aangepast worden aan uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Overig

Voor de cursussen van Groene Veluwe geldt een minimum en een maximum aantal deelnemers. Het overschrijden van het maximaal aantal deelnemers is, na overleg, mogelijk. De toekenning van cursusplaatsen, bij open inschrijving, geschiedt op volgorde van aanmelding. Indien het aantal deelnemers minder is dan het vastgestelde minimum, is Groene Veluwe gerechtigd om cursussen samen te voegen, door te schuiven naar een latere datum of geen doorgang te laten vinden.