Schrijf u direct in voor deze cursus

Kennistraining RI&E en AVG

In deze één op één kennistraining wordt de risico-inventarisatie & evaluatie (RI&E) en de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) met u doorgesproken. Dit kan bij u op locatie door de buitendienstmedewerker van Groen Uitzendburo of bij ons op kantoor op de Tongerenseweg 116 te Epe.

Cursusprogramma

Aan de slag met uw eigen RI&E (risico-inventarisatie & evaluatie)

Voor alle organisaties is een RI&E (risico-inventarisatie & evaluatie) verplicht, maar door alle gecompliceerde regelgeving heeft lang niet iedere organisatie de RI&E op orde. Gedurende deze kennistraining zult u in overleg met één van onze medewerkers een RI&E opstellen.

AVG (Algemene verordening gegevensbescherming)

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in de gehele EU van toepassing. Deze verordening vervangt de huidige privacywet, de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Alle bedrijven en organisaties die werken met persoonsgegevens, zullen hun bedrijf moeten voorbereiden op de AVG.

De AVG bouwt inhoudelijk voort op de Wbp, maar intensiveert privacyrechten voor betrokkenen en breidt deze uit. Ook krijgen bedrijven en organisaties meer verantwoordelijkheden. De Europese privacytoezichthouders (in Nederland is dat de Autoriteit Persoonsgegevens) krijgen de mogelijkheid stevige boetes op te leggen bij overtredingen.

In het kader van de nieuwe wet Europese privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het belangrijk dat u ook uw privacyverklaring actualiseert. Wij helpen u hier graag mee.

Cursusdata

Datum:     Op afspraak
Kosten:     Gratis