Schrijf u direct in voor deze cursus

Motorkettingzaag opfriscusus

Doel

Na de motorkettingzaag opfriscursus is uw kettingzaagkennis weer helemaal up-to-date net als uw kennis van de kettingzaagkennis en de bijbehorende handelingen, met inachtneming van de eigen veiligheid en die van anderen. U kunt weer verantwoord werkzaamheden met een kettingzaag uitvoeren.

Doelgroep

Voor diegene die de kennis en vaardigheden omtrent het veilig inzetten van de motorkettingzaag in praktijksituaties willen opfrissen en in het verleden al eens een cursus hebben doorlopen, zoals voor beginners, basis, gevorderd of specialist.

Leerdoelen
  • Arbowet en regelgeving betreffende arbeidsomstandigheden
  • Onderhoud van motorkettingzaag en zaagketting
  • Herkennen en oplossen kleine storingen
  • Praktisch omgaan met de motorkettingzaag
  • Veltechnieken en werkhouding
  • Uitsnoeien en afkorten van de boom
  • Verwerken van het snoeihout
  • Nieuwe ontwikkelingen
Cursusprogramma

De cursus bestaat uit theoretische en praktische vaardigheden waarbij de deelnemers zelfstandig aan de slag gaan met de motorkettingzaag.

Deze cursus is incl. het gebruik van materialen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Certificaat

Deze cursus wordt afgesloten met een certificaat.

Cursusduur en kosten

Datum:   Open inschrijving
Duur:       2 dagdelen (1 dag)
Kosten:   € 180,00 excl. 21% BTW

Cursuslocatie

Groene Veluwe
Tongerenseweg 116
8162 PP Epe

Incompany/Maatwerk

Bij groepen is het ook mogelijk om deze cursus op locatie te geven (incompany). Tevens kan deze cursus aangepast worden aan uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Overig

Voor de cursussen van Groene Veluwe geldt een minimum en een maximum aantal deelnemers. Het overschrijden van het maximaal aantal deelnemers is, na overleg, mogelijk. De toekenning van cursusplaatsen, bij open inschrijving, geschiedt op volgorde van aanmelding. Indien het aantal deelnemers minder is dan het vastgestelde minimum, is Groene Veluwe gerechtigd om cursussen samen te voegen, door te schuiven naar een latere datum of geen doorgang te laten vinden.