Schrijf u direct in voor deze cursus

Spuitlicentie verlengen

Doel

Binnen 5 jaar na afgifte van een spuitlicentie dient de licentiehouder in totaal vier kennisbijeenkomsten te volgen.

Doelgroep

Vanaf 1 juli 1996 heeft iedereen een licentie nodig voor o.a. het verkoop of toepassen van professionele gewasbeschermingsmiddelen. De regelgeving is bedoeld om het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen tot een minimum te beperken. De cursus is uiteraard voor mensen die al in het bezit zijn van een spuitlicentie.

Leerdoelen
  • Blijven voldoen aan de nascholingsverplichting voor de spuitlicentie;
  • Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van spuittechnieken en gewasbeschermingsmiddelen.
Cursusprogramma

Op één cursusdag worden twee onderwerpen behandeld en kunt u dus twee punten vergaren. Natuurlijk is het ook mogelijk om slechts één dagdeel bij te wonen en dus één punt te verdienen.

Op de ochtend wordt het onderdeel Veiligheid & Techniek behandeld.
Op de middag wordt het onderdeel Teelt behandeld.

Certificaat

Deelnemers ontvangen na afloop van de kennisbijeenkomst voor de spuitlicentie geen certificaat. De aanwezigheid wordt vermeld bij Bureau Erkenningen op basis van licentienummer en geboortedatum. De deelnemer kan zijn studievorderingen op de website van Bureau Erkenningen bijhouden en informatie opvragen over de nog te volgen bijeenkomsten.

Cursuslocatie

Groene Veluwe
Tongerenseweg 116
8162 PP Epe

Cursusduur en kosten

Datum:     Open inschrijving

Duur:         1 dagdeel
Kosten:     € 70,00 excl. 21% BTW

Duur:          2 dagdelen (1 dag)
Kosten:      € 140,00 excl. 21% BTW

Incompany/Maatwerk

Bij groepen is het ook mogelijk om deze cursus op locatie te geven (incompany). Tevens kan deze cursus aangepast worden aan uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Overig

Voor de cursussen van Groene Veluwe geldt een minimum en een maximum aantal deelnemers. Het overschrijden van het maximaal aantal deelnemers is, na overleg, mogelijk. De toekenning van cursusplaatsen, bij open inschrijving, geschiedt op volgorde van aanmelding. Indien het aantal deelnemers minder is dan het vastgestelde minimum, is Groene Veluwe gerechtigd om cursussen samen te voegen, door te schuiven naar een latere datum of geen doorgang te laten vinden.