Schrijf u direct in voor deze cursus

VERKEERSEDUCATIE

Doel

Chauffeurs die dagelijks op de weg zitten hebben te maken met wijzigende verkeersregels. Ook zijn de gedragsregels belangrijk en ook deze veranderen continue. De cursist leert ook bedacht te zijn op de gevaren van het verkeer en arbeidsongevallen. Fysieke risico’s kunnen worden voorkomen en de chauffeur wordt zich er bewust van dat een goede fysieke en mentale gezondheid bijdraagt aan een veilige werkomgeving.

Doelgroep

Chauffeurs die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs C of E bij C. Dit kunnen zowel ervaren als minder ervaren chauffeurs zijn.

Leerdoel

Deelnemers krijgen inzicht in de nieuwste verkeersregels en het eigen gedrag in het verkeer. Tevens worden zij bewust gemaakt van de invloed die zij hebben op het imago van het bedrijf waarvoor zij werkzaam zijn.

Deze cursus heeft een waarde nascholing code 95:  7 punten

Cursusprogramma
  • Verkeersregels
  • Gedragssituaties
  • Eigen houding in het verkeer
Certificaat

Na het volgen van deze cursus ontvangt de deelnemer een certificaat.

Cursusduur en kosten

Datum:   Open inschrijving
Duur:       2 dagdelen (1 dag)
Kosten:    € 180,00 excl. 21% BTW

Cursuslocatie

Groene Veluwe
Tongerenseweg 116
8162 PP Epe

Incompany/Maatwerk

Bij groepen is het ook mogelijk om deze cursus op locatie te geven (incompany). Tevens kan deze cursus aangepast worden aan uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Overig

Voor de cursussen van Groene Veluwe geldt een minimum en een maximum aantal deelnemers. Het overschrijden van het maximaal aantal deelnemers is, na overleg, mogelijk. De toekenning van cursusplaatsen, bij open inschrijving, geschiedt op volgorde van aanmelding. Indien het aantal deelnemers minder is dan het vastgestelde minimum, is Groene Veluwe gerechtigd om cursussen samen te voegen, door te schuiven naar een latere datum of geen doorgang te laten vinden.