Wij verzoeken u om onderstaande informatie en voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Door deze website te raadplegen, stemt u automatisch in met deze voorwaarden.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij Groene Veluwe streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Toch kan het gebeuren dat de website onjuiste en/of onvolledige informatie bevat. Aan de informatie op de website van Groene Veluwe B.V. (Groene Veluwe) kunnen geen rechten ontleend worden. Groene Veluwe aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen.

Alle teksten en beeldmateriaal welke op deze website worden getoond vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, mag niet worden gereproduceerd, getransporteerd, opgeslagen of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Groene Veluwe.

Deze website bevat hyperlinks naar websites van derden. Daardoor kan Groene Veluwe aanvullende informatie verstrekken. Wij hebben echter geen zeggenschap over de inhoud van de websites van derden. Groene Veluwe is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

Groene Veluwe behoudt zich het recht voor om de informatie die op onze website wordt verstrekt, op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichtingen te wijzigen of te verwijderen. Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op.