Werken bij Groen Veluwe

Groene Veluwe groeit! We zijn daarom doorlopend op zoek naar praktijk docenten/trainers (zzp) in het groen.

Opleidingscentrum Groene Veluwe groeit en daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons bestaande team van docenten/trainers. Wil jij, net als wij, deelnemers enthousiast maken voor hun vakgebied en hun theoretische en praktische kennis verrijken? Ben jij een docent/trainer in het groen en gewend om praktijkgericht onderwijs te geven? Dan komen we graag met jou in contact!

Over Groene Veluwe
Groene Veluwe is sinds 2019 de nieuwe naam van ons opleidingscentrum. Voorheen bekend als Groencentrum Epe ontstaan uit Hoveniersbedrijf Van Triest B.V. en Groen Uitzendburo. Groene Veluwe organiseert diverse praktijkgerichte opleidingen, cursussen, trainingen en (bij)scholingen.

Wat de baan inhoudt?
Voor diverse cursussen zoeken wij docenten/trainers die als ZZP’er cursussen willen geven op het gebied van Arbo en veiligheid, Boomverzorging, Groen, Kennistrainingen en Machines en gereedschappen.

Dit kan op onze eigen moderne én groene locatie zijn in Epe of een incompany training bij onze klanten op locatie. Op onze website www.groeneveluwe.nl kan je alle cursussen vinden welke wij op dit moment aanbieden. Onze afdeling planning zal altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.

Wat verwachten we van jou?

  • Je ervaring hebt met het geven van trainingen/cursussen.
  • Je kan de groep motiveren en enthousiast maken voor de training die je aan het geven bent.
  • Je hebt zelf ervaring als vakbekwaam hovenier en voldoende praktijkervaring opgedaan.
  • Het is een plus als je om kan gaan met verschillende doelgroepen.
  • Je een goed gevoel voor humor hebt.

Wat bieden wij?

We hebben een mooie vaste pool met docenten/trainers waar wij al langere tijd mee samenwerken. We zijn nog volop in ontwikkeling en daardoor kan ook jij meedenken over én werken aan de cursussen. Groene Veluwe vergroot de kennis van de deelnemers door een goede balans te vinden tussen theorie en praktijk. Door de groepen klein te houden kan je als docent/trainer meer tijd besteden aan de deelnemers en een verdiepingsslag maken waar nodig is. Wil jij ook deel maken van ons familiebedrijf en je voor langere tijd aan onze groeiende organisatie binden? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij laten je graag persoonlijk zien wat voor informele en gezellige sfeer er is bij Groene Veluwe. Ook belangrijk: Het uurtarief is bespreekbaar.

En nu?

Ik hoor je denken, wat een tof bedrijf! Dat zijn we ook echt! Interesse in een vrijblijvend gesprek of wil je direct solliciteren? Dat kan! Bel en vraag naar Ilona Hendriks - van Triest: 0578-628496 of mail je sollicitatie voor naar: opleidingen@groeneveluwe.nl

Wie weet zien we je snel. De koffie staat klaar!