Groene Veluwe eigen stand!

Groene Veluwe staat voor het eerst op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Dit jaar staat deze gepland op 10,11 en 12 januari 2023 en vind je ons in stand 318!

Bekijken

Cursusflyer 2022/2023

Onze cursusflyer is weer beland in de mail en daarom delen wij deze met trots. Zoals jullie zien is ons cursusaanbod fors toegenomen. Alle cursussen zijn terug te vinden onder 'cursusaanbod'

Bekijken

Groene Veluwe erkend exameninstelling voor het NKC

Sinds december 2021 is Groene Veluwe erkend exameninstelling voor het NKC. NKC staat voor Nederlands Kettingzaag Certificaat.

Bekijken

Pilot leerwerktraject voor Aankomend Hoveniers geslaagd

Afgelopen vrijdag ontvingen 17 personen een VHG branche-certificaat Aankomend Hovenier. Ze waren de eerste deelnemers van een leerwerktraject van 9 maanden.

Bekijken

Wijzigingen Colland Arbeidsmarkt

Per 1 augustus 2021 wijzigen de vergoedingspercentages en de maximale subsidie per werknemer per kalenderjaar voor de sector Hoveniers.

Bekijken

Inspecties Hoveniers en groenbedrijven RIE

Steekproeven van Arbeidsinspectie bij Hoveniers en Groenvoorzieners voor RI&E. Groene Veluwe kan u daarbij helpen!

Bekijken

Unieke samenwerking voor kansrijk beroep hovenier

Opleidingscentrum Groene Veluwe is gestart met het scholen van 15 deelnemers in Epe voor het traject aankomend hovenier. Lees hier meer voor deze mooie samenwerking.

Bekijken

Traject 'Aankomend hovenier'

Vanuit het tekort aan hoveniers is er in samenwerking met Groen Uitzendburo, het UWV, Zone.college, VHG en Groene Veluwe een traject opgezet voor 'aankomend hovenier'. Dit traject is gelijk aan niveau 2.

Bekijken

Rijbewijs en code 95 langer geldig

Na het verlopen van je rijbewijs of Code 95 krijg je nog negen maanden de tijd om deze te verlengen. Dit geldt voor alle Nederlandse rijbewijzen waaronder ook die met een kortere dan reguliere geldigheidsduur en de nascholingscursussen.

Bekijken

Nieuwe combinatie

Met trots presenteren wij u de nieuwe combinatie die u vanaf heden over de weg ziet gaan. Een mooie Mercedes Citan met een geheel op maat gemaakte aanhangwagen ingericht voor de opleidingen Incompany.

Bekijken

Even voorstellen

Vanaf 5 oktober 2020 is Berend Klein bij de Groene Veluwe in dienst gekomen. Berend is al ruim 12 jaar ervaren docent en zal dan ook alle trainingen voor de Groene Veluwe verzorgen.

Bekijken

Veilig werken langs de weg Epe

Op vrijdag 22 november heeft Groene Veluwe weer een mooie cursus Veilig werken langs de weg op eigen locatie mogen geven in Epe.

Bekijken

Hoveniersbedrijf krijgt € 15.600 boete

Een hoveniersbedrijf heeft een boete gekregen omdat medewerkers van het bedrijf tijdens het werken langs de weg geen signaalkleding droegen.

Bekijken

Veilig werken met kleine tuin- en parkmachines

De cursus "Veilig werken met kleine tuin- en parkmachines" stond woensdag 24 april weer op de planning met Niels als trainer.

Bekijken

Cursus veilig werken langs de weg Doorn

Afgelopen dinsdag heeft onze trainer Niels een cursus ''Veilig werken langs de weg'' mogen geven. Deze cursus vond plaats op locatie in Doorn.

Bekijken

Cursus Bedrijfshulpverlening

Veiligheid staat op één! Groene Veluwe heeft weer een mooie én belangrijke cursus bedrijfshulpverlening mogen geven in combinatie met brandbestrijding.

Bekijken

Een nieuwe naam!

Groencentrum Epe heet vanaf heden Groene Veluwe. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe uitstraling. Hieronder treft u het nieuwe logo aan van Groene Veluwe.

Bekijken

Cursus veilig werken langs de weg Zeist

Afgelopen woensdag heeft onze trainer Niels een cursus "Veilig werken langs de weg" mogen op een mooie locatie in Zeist. Alle deelnemers hebben dit succesvol afgerond!

Bekijken

3000ste uitzendkracht voor Groen Uitzendburo

Groen Uitzendburo biedt 3000ste uitzendkracht een pakket met daarin o.a. voucher "werken met de hoogwerker" van Groencentrum Epe.

Bekijken