Veilig werken langs de weg Epe

Op vrijdag 22 november heeft Groene Veluwe weer een mooie cursus Veilig werken langs de weg op eigen locatie mogen geven in Epe.

Bekijken

Hoveniersbedrijf krijgt € 15.600 boete

Een hoveniersbedrijf heeft een boete gekregen omdat medewerkers van het bedrijf tijdens het werken langs de weg geen signaalkleding droegen.

Bekijken

Veilig werken met kleine tuin- en parkmachines

De cursus "Veilig werken met kleine tuin- en parkmachines" stond woensdag 24 april weer op de planning met Niels als trainer.

Bekijken

Cursus veilig werken langs de weg Doorn

Afgelopen dinsdag heeft onze trainer Niels een cursus ''Veilig werken langs de weg'' mogen geven. Deze cursus vond plaats op locatie in Doorn.

Bekijken

Cursus Bedrijfshulpverlening

Veiligheid staat op één! Groene Veluwe heeft weer een mooie én belangrijke cursus bedrijfshulpverlening mogen geven in combinatie met brandbestrijding.

Bekijken

Een nieuwe naam!

Groencentrum Epe heet vanaf heden Groene Veluwe. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe uitstraling. Hieronder treft u het nieuwe logo aan van Groene Veluwe.

Bekijken

Cursusflyer 2019 is klaar!

Onze cursusflyer is gereed en dat delen wij met trots. Hierbij brengen wij graag de digitale versie bij u onder de aandacht. Alle cursussen zijn terug te vinden onder "cursusaanbod".

Bekijken

3000ste uitzendkracht voor Groen Uitzendburo

Groen Uitzendburo biedt 3000ste uitzendkracht een pakket met daarin o.a. voucher "werken met de hoogwerker" van Groencentrum Epe.

Bekijken

Cursus veilig werken langs de weg Zeist

Afgelopen woensdag heeft onze trainer Niels een cursus "Veilig werken langs de weg" mogen op een mooie locatie in Zeist. Alle deelnemers hebben dit succesvol afgerond!

Bekijken

Cursusprogramma 2018/2019

Groencentrum Epe is momenteel druk bezig om het nieuwe cursusprogramma voor 2018/2019 samen te stellen. Houdt onze website in de gaten voor de laatste updates.

Bekijken