Over ons

Wij helpen mensen groeien in het groen

Groene Veluwe is een opleidingscentrum voor mensen die hun kennis willen uitbreiden en hun vaardigheden willen versterken.

Onze wortels

Terug naar de oorsprong

Met trots kunnen we zeggen dat onze roots teruggaan naar 1982. In dat jaar werd vanuit Epe hoveniersbedrijf van Triest opgericht.

Door jaren van groei en specialisatie is het familiebedrijf vandaag de dag een bekende naam in de groene sector. Gespecialiseerd in tuinaanleg en onderhoud, openbaar groen, boomverzorging en landschapsontwikkeling.

Unieke oplossing

Van wens naar werkelijkheid

Net als bij vele andere hoveniersbedrijven was het vinden van vakmensen een uitdaging. Geen enkel uitzendbureau kon aan onze wensen voldoen.

Daarom hebben we in 1995 Groen Uitzendburo opgericht. Met als doel om naast onszelf ook andere hoveniersbedrijven te helpen bij het vinden van personeel gespecialiseerd in het groen.

Sinds 2022 zijn Ilona en Abiam van Triest verantwoordelijk voor de leiding van het familiebedrijf.

Nieuw doel

Opleiden en ontwikkelen van vakmensen

Onze ervaringen met Groen Uitzendburo en hoveniersbedrijf van Triest hebben duidelijk gemaakt dat er veel vraag is naar geschoold personeel.

Om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de groene sector en het verduurzamen van Nederland, werd in 2019 de Groene Veluwe in het leven geroepen.

Onze missie

Bijdragen aan de ontwikkeling van mensen

Kernwaarden

Hier staan wij voor

Bij de Groene Veluwe kun je rekenen op een persoonlijke aanpak, deskundige begeleiding en volop mogelijkheden voor ontwikkeling.

Docenten

Het hart van ons bedrijf

Wij beschouwen onze docenten als het kloppende hart van de Groene Veluwe. Hun expertise, passie en toewijding zijn cruciaal voor het begeleiden van de cursisten.

Maak tijd voor een persoonlijk adviesgesprek om te ontdekken hoe ons team jouw bedrijf kan ondersteunen.

Vertrouwd door: