Over ons

Wij helpen mensen groeien in het groen

Groene Veluwe is een opleidingscentrum voor mensen die hun kennis willen uitbreiden en hun vaardigheden willen versterken.

Onze wortels

Terug naar de oorsprong

Met trots kunnen we zeggen dat onze roots teruggaan naar 1982. In dat jaar werd vanuit Epe hoveniersbedrijf van Triest opgericht.

Door jaren van groei en specialisatie is het familiebedrijf vandaag de dag een bekende naam in de groene sector. Gespecialiseerd in tuinaanleg en onderhoud, openbaar groen, boomverzorging en landschapsontwikkeling.

Unieke oplossing

Van wens naar werkelijkheid

Net als bij vele andere hoveniersbedrijven was het vinden van vakmensen een uitdaging. Geen enkel uitzendbureau kon aan onze wensen voldoen.

Daarom hebben we in 1995 Groen Uitzendburo opgericht. Met als doel om naast onszelf ook andere hoveniersbedrijven te helpen bij het vinden van personeel gespecialiseerd in het groen.

Sinds 2023 is Abiam van Triest verantwoordelijk voor de leiding van het familiebedrijf.

Nieuw doel

Opleiden en ontwikkelen van vakmensen

Onze ervaringen met Groen Uitzendburo en hoveniersbedrijf van Triest hebben duidelijk gemaakt dat er veel vraag is naar geschoold personeel.

Om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de groene sector en het verduurzamen van Nederland, werd in 2019 de Groene Veluwe in het leven geroepen.

Onze missie

Bijdragen aan de ontwikkeling van mensen

Video afspelen
Kernwaarden

Hier staan wij voor

Bij de Groene Veluwe kun je rekenen op een persoonlijke aanpak, deskundige begeleiding en volop mogelijkheden voor ontwikkeling.

Persoonlijk

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk benadering. Bij ons ben je geen nummer, maar een waardevolle relatie of cursist die wij graag verder helpen.

Wij luisteren naar jouw specifieke wensen en komen met op maat gemaakte oplossingen.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de groene sector hebben we een rijke achtergrond van kennis die we graag delen. Onze praktijkgerichte opleidingen worden gegeven door ervaren vakmensen die cursisten de nieuwste technieken en trends bijbrengen.

Hierdoor is jouw team klaar voor de uitdagingen van de toekomst.

Wij geloven dat leren nooit stopt en blijvende ontwikkeling essentieel is voor persoonlijk en professioneel succes. Onze trainingen en opleidingen zijn erop gericht om vaardigheden en kennis op te bouwen en bij te werken. Hierdoor zijn onze deelnemers klaar voor de toekomst.

Docenten

Het hart van ons bedrijf

Wij beschouwen onze docenten als het kloppende hart van de Groene Veluwe. Hun expertise, passie en toewijding zijn cruciaal voor het begeleiden van de cursisten.

Maak tijd voor een persoonlijk adviesgesprek om te ontdekken hoe ons team jouw bedrijf kan ondersteunen.

Vertrouwd door: