Banen in het groen

Start nu jouw werk avontuur in het groen

Klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je graag werken in de natuur? Samen met Groen Uitzendburo vinden we jouw ideale baan in de buitenlucht.

Laat je e-mailadres achter en wij nemen snel contact met je op voor een leuke kennismaking.

Wij zoeken jou

Van beginner tot professional, iedereen die graag buiten werkt is welkom.

Persoonlijk advies

Samen vinden we de baan die perfect aansluit bij jouw wensen en ambities.

Specialist sinds 1995

Met onze ervaring en netwerk in de groene sector vinden we snel de ideale match.

Colland
NKC
UWV
VCA
Bureau Erkenningen

“Wij geloven dat iedereen plezier moet hebben in zijn werk. Ons doel is om samen jouw perfecte baan in het groen te vinden.”

Abiam van Triest, eigenaar van Groen Uitzendburo

Wat je kunt verwachten van Uitzendburo Groen

Werkplezier en tevredenheid

Onze missie is dat je met plezier naar je werk gaat. We zorgen ervoor dat je bij een bedrijf komt te werken waar je positieve energie van krijgt.

Met meer dan 100 vijfsterrenreviews kun je vertrouwen op onze ervaring en toewijding.

Een samenwerking met jou begint met een leuke kennismaking. We nemen graag de tijd om jou te leren kennen.

Tijdens het gesprek bespreken we de mogelijkheden en luisteren we naar jouw wensen

Samen maken we een profiel van jouw sterke punten en helpen we je om goed voorbereid het gesprek met je toekomstige werkgever in te gaan.

Als je je verder wilt ontwikkelen, staan wij klaar om je te helpen je vaardigheden te verbeteren en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Naast Groen Uitzendburo, hebben wij namelijk ook een opleidingscentrum: de Groene Veluwe.

Nadat we hebben kennisgemaakt, krijg jij een vast aanspreekpunt. We horen graag van je als je advies of hulp nodig hebt, of als je niet meer op je plek zit.

Wij staan altijd voor je klaar en zijn slechts een WhatsAppje of belletje van je verwijderd.

Zo denken mensen over Groen Uitzendburo

Klaar om kennis te maken?

Antwoord op je vragen

Groen Uitzendburo is gespecialiseerd in het verbinden van werkzoekenden met banen in de groene sector.

Wij helpen je bij het vinden van een baan die bij jou past, van hovenier en boomverzorger tot landschapsarchitectuur en bosbouw.

Ons team begeleidt je door het hele proces, van een persoonlijke kennismaking en het opstellen van een werkprofiel tot het voorbereiden van sollicitatiegesprekken en het bieden van ondersteuning op de werkvloer.

Daarnaast bieden we via ons opleidingscentrum, de Groene Veluwe, trainingen en cursussen aan om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Je kunt je eenvoudig aanmelden door jezelf hier in te schrijven. Na je aanmelding nemen we snel contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Dit hangt af van je wensen en beschikbaarheid, maar we streven ernaar om je zo snel mogelijk te matchen met een passende werkgever.

Groen Uitzendburo is gespecialiseerd in de groene sector. Wij bemiddelen tussen werkgevers en werknemers in de groene sector, zoals hoveniersbedrijven, kwekerijen, tuincentra, boomverzorgingsbedrijven, gemeenten, enz.

Wij werken door heel Nederland en hebben daarmee landelijke dekking.

Ja, naast onze uitzenddiensten bieden we via ons opleidingscentrum, de Groene Veluwe, diverse trainingen en cursussen aan om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Groen Uitzendburo is ontstaan vanuit hoveniersbedrijf Van Triest, waar de vraag naar geschoold ‘groen’ personeel in de regio Epe steeds urgenter werd. Net als bij vele andere hoveniersbedrijven was het vinden van vakmensen een uitdaging.

Geen enkel uitzendbureau kon aan onze wensen voldoen. Daarom is in 1995 Groen Uitzendburo opgericht, met als doel om naast onszelf ook andere hoveniersbedrijven te helpen bij het vinden van personeel gespecialiseerd in het groen.

Begonnen met een regionale functie, bemiddelden we op kleine schaal bij hoveniers- en agrarische bedrijven. Inmiddels heeft Groen Uitzendburo een groot klantenbestand en zijn we landelijk actief.

Bel ons en maak een afspraak. Ga het gesprek met ons aan. We hopen dat je in ons gedrag onze kernwaarden ervaart. We willen jou goed leren kennen, zodat we voor jou op zoek kunnen gaan naar een werkplek die bij jou past. We zetten ons volledig voor jou in, met onze kennis, ervaring, uitgebreide netwerk en aanpakkersmentaliteit.

Als je niet op je plek zit, kun je altijd contact opnemen met je vaste aanspreekpunt. We zoeken dan samen naar een oplossing of een nieuwe positie die beter bij je past.

Als je aan de slag wilt in de groene sector, dan is het antwoord volmondig JA! Wij bieden diverse mogelijkheden, zoals scholing en persoonlijke begeleiding, om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van de benodigde vakkennis en -vaardigheden. Dus contact ons gerust!

Onze ervaringen met Groen Uitzendburo en hoveniersbedrijf Van Triest hebben aangetoond dat er veel vraag is naar geschoold personeel. Om bij te dragen aan de groene sector en de verduurzaming van Nederland, werd in 2019 de Groene Veluwe opgericht.

Dit opleidingscentrum biedt cursussen en opleidingen voor mensen die hun groene kennis en vaardigheden willen versterken. Het opleidingsniveau maakt niet uit, want veel van onze cursussen zijn maatwerk, aangepast aan jouw behoeften

Heb je een vraag?