Groene Veluwe Opleidingscentrum

Groene Veluwe organiseert diverse praktijkgerichte opleidingen, cursussen, trainingen en (bij)scholingen. Deze worden gegeven door vakbekwame docenten in ons moderne leslokaal in een groenrijke omgeving. Elke cursus is op maat, zoveel mogelijk aansluitend op de eventueel al aanwezige ervaring en kennis van de deelnemer. Zo kan de deelnemer zoveel mogelijk leren, en de werkgever beschikken over beter geschoold personeel. Dit zijn onze hoofddoelen bij het verzorgen van een cursus. We bedienen u graag met een cursus die aansluit op uw wensen; als school, gemeente, SW-bedrijf, groenvoorzieningsbedrijf, hoveniersbedrijf, grondverzetbedrijf , infrabedrijf, boseigenaar of een waterschap.

Even voorstellen

Mijn naam is Berend Klein en ik werk als docent bij Opleidingscentrum Groene Veluwe. Als boerenzoon ben ik van jongs af aan al in het groene werkveld werkzaam geweest als bosarbeider, voorman boomkwekerij, grondwerker, machinist op diverse machines en tevens als zelfstandig vakbekwaam hovenier. De afgelopen 12 jaar heb ik mijn werkzaamheden als hovenier gecombineerd met lesgeven in het onderwijs en het verzorgen van diverse cursussen. Binnen de Groene Veluwe verzorg ik het contact en de werving van diverse klanten. Het opleiden van mensen is mij op het lijf geschreven en dit doe ik dan ook dagelijks met veel plezier.

Bent u benieuwd wat Opleidingscentrum Groene Veluwe voor u kan betekenen? Bel ons: 0578-628496 of mail ons: opleidingen@groeneveluwe.nl