Schrijf u direct in voor deze cursus

Bedrijfshulpverlening herhaling

Doel

In deze herhalingscursus voor bedrijfshulpverlening worden kennis en vaardigheden uit de basiscursus BHV weer opgefrist.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor medewerkers die werkzaam zijn in de groenvoorziening. Onze docent is een ervaren BHV docent en gaat tijdens de cursus in op situaties/risico’s die voorkomen in de groenvoorziening.

Leerdoelen
  • Het opnieuw oefenen van de hoofdpunten uit de basiscursus BHV;
  • Spoedeisende Eerste Hulp kunnen verlenen;
  • Niet spoedeisende Eerste Hulp kunnen verlenen.
Cursusprogramma

Het programma bestaat uit een herhaling van de theorie uit de basiscursus. Daarnaast wordt extra aandacht gegeven aan eerste hulp en wordt reanimatie opnieuw geoefend.

  • Herhalen hoofdzaken theorie;
  • Herhalen reanimatie en AED;
  • Spoedeisende Eerste Hulp;
  • Niet spoedeisende Eerste Hulp; snijwonden/oogletsel en beknellingen.
Certificaat

Het practicum wordt afgesloten met een erkend examen. Je ontvangt een verlenging van het certificaat.

Cursusduur en kosten

Datum:      Open inschrijving
Duur:          1 dag
Kosten:     € 190,00 excl. 21% BTW

Cursuslocatie

Groene Veluwe
Tongerenseweg 116
8162 PP Epe

Incompany/Maatwerk

Bij groepen is het ook mogelijk om deze cursus op locatie te geven (incompany). Tevens kan deze cursus aangepast worden aan uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Overig

Voor de cursussen van Groene Veluwe geldt een minimum en een maximum aantal deelnemers. Het overschrijden van het maximaal aantal deelnemers is, na overleg, mogelijk. De toekenning van cursusplaatsen, bij open inschrijving, geschiedt op volgorde van aanmelding. Indien het aantal deelnemers minder is dan het vastgestelde minimum, is Groene Veluwe gerechtigd om cursussen samen te voegen, door te schuiven naar een latere datum of geen doorgang te laten vinden.