Schrijf u direct in voor deze cursus

Plantenkennis basis

Doel

De cursus plantenkennis basis is een theoretische, compacte cursus specifiek gericht op hoveniers/groenvoorzieners die graag wegwijs willen raken in het basis planten sortiment. We leren je in twee dagen het meest voorkomende plantmateriaal te herkennen en benoemen met zowel de officiële als Nederlandse benamingen.

Doelgroep

Iedereen die meer wil weten over basis plantmateriaal.

Leerdoelen
  • Het leren benoemen en herkennen van de meest voorkomende plantmateriaal.
  • Weten welk plantmateriaal je het beste kunt gebruiken in tuinen, plantsoenen en parken.
Cursusprogramma

In deze tweedaagse cursus ga je theoretisch aan de slag met het kennen en herkennen van het basis plantsortiment. Het kunnen benoemen van de officiële benamingen als de Nederlandse benamingen. Het gaat om een basis cursus plantenkennis welke niet vergeleken kan worden met een complete plantenkennis cursus. Wel maakt deze cursus je straks wijzer van de meest voorkomende bomen, heesters en vaste planten.

Certificaat

Na het volgen van deze cursus ontvangt de deelnemer een certificaat.

Cursusduur en kosten

Datum:   Open inschrijving
Duur:       4 dagdelen (2 dagen)
Kosten:   € 450,00 excl. 21% BTW

Cursuslocatie

Groene Veluwe 
Tongerenseweg 116
8162 PP Epe

Incompany/Maatwerk

Bij groepen is het ook mogelijk om deze cursus op locatie te geven (incompany). Tevens kan deze cursus aangepast worden aan uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Overig

Voor de cursussen van Groene Veluwe geldt een minimum en een maximum aantal deelnemers. Het overschrijden van het maximaal aantal deelnemers is, na overleg, mogelijk. De toekenning van cursusplaatsen, bij open inschrijving, geschiedt op volgorde van aanmelding. Indien het aantal deelnemers minder is dan het vastgestelde minimum, is Groene Veluwe gerechtigd om cursussen samen te voegen, door te schuiven naar een latere datum of geen doorgang te laten vinden.