Specialistisch kenniscentrum ‘met groene vingers’

Groene Veluwe is een opleidingscentrum welke is opgericht in januari 2019. Groene Veluwe organiseert diverse praktijkgerichte opleidingen, cursussen, trainingen en (bij)scholingen.

Dit vindt plaats in onze moderne conferentieruimte in een groene omgeving. Deze conferentieruimte is ook te huren voor vergaderingen en bijeenkomsten.

Het staat iedereen vrij om zich aan te melden bij Groene Veluwe en een cursus te volgen. Hierdoor bestaat er een brede doelgroep van deelnemers die een cursus bij Groene Veluwe kunnen volgen: van deelnemers zonder “groen” ervaring, tot deelnemers met enige kennis of een ruime ervaring in het vakgebied.

Groene Veluwe vergroot de kennis van de deelnemers door een goede balans te vinden tussen theorie en praktijk. Door de groepen klein te houden kan de docent/trainer meer tijd besteden aan de deelnemers en een verdiepingsslag maken waar nodig is. Dit kan zowel op theoretisch als op praktisch vlak zijn. Naast de balans tussen theorie en praktijk wordt er ook gekeken naar het kennisniveau van de deelnemers. Voordat een cursus plaatsvindt is hier contact over en kan het programma enigszins worden aangepast naar de kennis en ervaring van deelnemers.

Daarnaast werkt Groene Veluwe nauw samen met het UWV en diverse gemeenten, waarbij zij-instromers kennis op kunnen doen door het volgen van diverse cursussen. Hierdoor hoopt Groene Veluwe een doelgroep aan te spreken die voor aanvulling zou kunnen zorgen op de krimpende arbeidsmarkt binnen deze sector.

Mocht u meer willen weten over Groene Veluwe en de mogelijkheden die wij bieden, neem dan contact met ons op!